Alaszka Ablak Kft

Rólunk

Tevékenységi körünk a nyílászárók forgalmazása, beépítése a hozzájuk kapcsolódó további szolgáltatásokkal kiegészítve. Több éves szakmai tapasztalatszerzés után úgy döntöttünk, hogy 2021-ben belépünk a vállalkozói szférába. 

Fő tevékenységeink

Műanyag nyílászárók forgalmazása, beépítése

Fő profilunk a nyílászárók,ajtók, ablakok erkélyajtók, akár emelő-toló vagy bejárati ajtók, ami lehet műanyag vagy akár alumínium, forgalmazás és beépítése a megrendelőknek.

Beltéri ajtók forgalmazása, beépítése

Állunk rendelkezésükre beltéri ajtók széles választékával,legyen szó egyszerű vagy CPL (Felülete kemény, karc és ütésálló, műgyanta réteggel védett fadekor)vagy akár üveg ajtók tekintetében.

Kiegészítők forgalmazása, beépítése, szerelése

További szolgáltatásiink közé tartozik többek között a nyílászárókhoz kapcsolódó kiegészítő termékek mint a kilincsek párkányok és az egyik kiemelkedő termékünk az Okos záraink, beépítése, beszerelése is.

Árnyékolók forgalmazása, beépítése

A termékeink között megtalálhatóak az árnyékolók több típusai is az egyszerű pliszétől  a közkedvelt műanyag redőnyökön keresztül teljesen a zsalúzia árnyékolásig bezárólag.

További szolgáltatásaink

További szolgáltatásaink  közé tartozik a nyílászárók és a hozzájuk tartozó termékek beépítésein túl az esetleges további megrendelőink kiszolgálására

nyílászárók beépítése után, Spalettánál

  • festés előkészítés
  • teljes lakrész kifestése
  • teljes lakóház, lakó épület kifestése
  • gipszkartonozás

esetlegesen

  • bontás

Filozófiánk

Szolgáltatásunk egyik legfontosabb feladatai közé tartozik,hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Minden esetben az elégedettségi mutató tükrözi és építi a cég jövőjét! Referenciáink itt találhatóak meg.

További kérdéseikkel forduljanak hozzánk!

Állunk rendelkezésükre,magánszemélyek és kivitelezők részére nyílászárók és kiegészítők széles választékával,továbbá a hozzá kapcsolódó további munkálatokkal.

Elérhetőségeink

Minden jog fenntartva Alaszka Ablak 2021

Built with ❤ by Keresomarketing.com

Shopping cart

0

No products in the cart.