Német technológia Német alapanyag

Ismertető

Hibásműködés-gátló

A hibásműködés gátló feladata hogy megakadályozza hogy az ablak nyiljon es bukjon egyszerre.A mai korszerű ablakok már rendelkeznek ezzel a technikai feltételekkel.

Vasalat - gombafejes zárócsap

Mint látszik is az alakjáról kapta a nevét.Úgy illeszkedik a zárfogadóba (vagyis a tokkeretre, a megfelelő helyre felszerelt ellendarabba a zárfogadóba), hogy azt a fogadó (az ajtó, ablak bezárt állapotában) körülveszi, így nem lehet szárnyat a toktól elfeszítve a nyílászárót kívülről befeszíteni.

Résszellőztető

A résszellőző funkciót, egy vagy  több szárnyú műanyag ablakon lehet megtalálni és kivétel nélkül a kilincsel ellátott ablak szárnyon. A működése a kilincs mozgatásával,45 fokban felfelé való mozgatásával válik elérhetővé.Ezen funkció csak nyíló és bukó ablakokon és erkély ajtókon érhetőek el . A csak nyíló és csak bukó ablakon ezen funkció nem érhető el!

Beépített huzatzár

A huzatzár feladata hogy egy kívülről kézzel behúzott terasz vagy erkélyajtót (a behúzó fül segítségével) becsukjuk és az becsukott állapotban is maradjon annak ellenére hogy az ajtónyitott kilincs nyitott állásban van.

További kérdéseikkel forduljanak hozzánk!

Állunk rendelkezésükre,magánszemélyek és kivitelezők részére nyílászárók és kiegészítők széles választékával,továbbá a hozzá kapcsolódó további munkálatokkal.

Elérhetőségeink

Minden jog fenntartva Alaszka Ablak 2021

Built with ❤ by Keresomarketing.com

Shopping cart

0

No products in the cart.